Etapp två på bröllopsresan

Inledde med hotellfrukost och sedan slappade vi på,hotellet några timmar innan de var dags att packa våra väskor, checka ut och ta itu med etapp två på vår bröllopsresa. Sikte åter på Arlanda och nu blev de dags att styra nosen mot köpenhamn. 
 
Nu hade min mage fattat att de var flygdags, så fick inte i mig lunch. Försökte mig på en smörgås inne på Arlanda men inte heller de gick ner. Tog en snabb tur via taxfree och fick med mig en godispåse. Mannen "fick" en snusdosa. 
 
Var en lite jobbigare start idag med flyget och själva resan var jobbigare (trots att de var bra flygvädet) molnfritt och solnedgång gjorde de vackert i alla fall. Plus var att landningen var helt okej, lugn och fri och ingen turbulens. Vi måste annars se rätt roliga ut på flyg. Jag mycket stressad, mannen halvsover. 
 
Vi har tur och hotellet ligger endast ett kvarter från centralstationen. Dock ligger den inklämd mellan två strippklubbar. Kanske man inte bör gå ut alltför sent kvällstid?
 
blev en sen middag på Jensen Bøfhus. Tydligen ett populärt ställe, vi fick vänta 20 min på bord, en måndag. Men maten var ypperlig, väldigt mört kött och stora portioner. 
 
Men nu börjar de vara dags att avsluta dagen. Hittade svenska kanaler på tv i alla fall
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig