Turista i Stockholm

Blir en liten försening på vad som händer på vår resa, ni får hänga med på vad gårdagen innebar
 
Vi hade bestämt oss för Skansen och Vasamuseet. Riktiga turistfällor. 9:50 köade vi med resten av stan vid skansens dörrar. Tänkte titta på julmarknaden men de hade alla andra också. Så blev en rundtur bland djuren och klassisk köttbullelunch. Vasamuseet var också kul, men vågade mig inte så högt upp. Hittade en fin bänk att dingla fötterna på under tiden mannen utforskade plan 5-7. 
 
Kvällen blev sedan helt annorlunda. Mannen har tidigare studerat i sverige och har vänner kvar här. En av dem bodde bara en km från vårt hotell och en annan kom med tåget. (Lite avundsjuk på bostaden, vill oxå ha en sekelsliftsbostad på Kungsholmen) planen var att vi sedan skulle gå ut och äta men restaurangen var stängd. Lite mera promenad hittade vi Phils burger som var helt ok, testade halumi avokadoburgare. 
 
Mina fötter blev lite trötta och den gigantiska blåsan på hälen sprack (i lördags gick vi 14000 steg, igår 15000, jag brukar annars hålla mig till 3000/dag) så vi tog ett snabbt avsked och tassade hemåt. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig