Vad händer?

Undrar om jag har blivit starkare, bilen växt och vinterdäcken krympt? 
 
Börjar vara dags att fundera på vinter och allt vad det innebär. Eftersom vi måste rulla iväg rätt tidigt på morgonen och de börjar varnas för halka så är de dags att slänga vinterdäcken under bilen. Före de blir jättekö hos firman dagen då första snön kommer (jo jag brukar också stå där och stampa) Eftersom de för tillfället är mannen som använder bilen mest så fick han uppdraget att köra via däckfirman på hemvägen. 
 
Men för de måste däcken slängas in i bakluckan. Tänkte vara snäll och i alla fall bära fram däcken ur garaget. Visade sig att de låg lääääääängst in. Och en massa bråte i vägen. 
 
Men till min förvåning fick jag ut däcken ur garaget, brukar inte orka bära dem, utan brukar rulla, vilket inte gick idag. Har nog ätit min spenat och gröt. Och när jag höll på lyfte jag in dem i bilen. Och fick alla däcken, brukar inte heller lyckas. Måste faktiskt kolla så att de var mina egna däck, men såg nog så ut.
 
titta, både vinterdäck OCH cykelstället. Tror det är första gången. Och trots att klockan är 10  ser ni isen på bakluckan så är nog dags. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig