Vad andra gör VS vad jag gör kl 9 en lördag morgon

Kan börja med att påpeka att jag tog sovmorgon idag, till 7:30 vilket är lääänge
 
Nåväl, efter att jag hade läst vasabladet, ätit frukost och surfat runt lite tänkte jag gå upp och läsa lite i väntan på att resten av hushållet skulle (skall) vakna. Och då måste man passar köket. Där gårdagens disk tronade upp sig på diskbänken. Nå, tar väl inte så länge att plocka in det i maskinen och starta upp den. Men diskmaskinen var full med ren disk. Jaha, bara att plocka ur och lägga in nytt då. 
 
Nu har vi ju bara en liten bordsdiskmaskin som kopplas rakt till kökskran, dvs vi är "utan" vatten i köket de 90 min diskmaskinen är igång. Så snäll som jag är tänkte jag fylla kaffekokaren med vatten så att de som måste dricka kaffe på morgonen får sin skvätt. Själv dricker jag inte kaffe och trots att kaffekokaren är en bröllopspresent till oss båda rör jag den inte speciellt ofta (samma gäller även dammsugaren av någon konstig anledning *visslar*)
 
Nåväl, inser att kannan inte är den rensaste så den borde få en date med diskborsten. Vid närmare eftertanke skulle de nog inte skada med att köra genom hela kaffekokaren. Efter lite rotande i kökslådorna hittar jag en påse rengöringsmedel för kaffekokare som kom med.
 
Så här sitter jag nu, klockan har hunnit närmar sig 10 och jag tvättar en kaffekokare. Och allt detta för att jag skulle gå upp och läsa en stund. Inser även att jag lyckats skriva ett helt inlägg och att diska en kaffekokare en lördagsmorgon
 
Och hekr onödigt arbete var de väl inte med tanke på hur vattnet ser ut
 
 
#1 - Junitjej

Vilken snygg kaffebryggare!

Svar: Tack. Är en mockamaster, men klart snyggare med färg en de traditionella svarta
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig