Vad varje hästtjej borde få komma hem till

Var till stallet idag och tittade när medryttaren red. Tumme upp för både häst och ryttare som inte brydde sig de minsta om att de blåst nästan 20 m/s i byarna. Av någon konstig anledning var de ingen annan som red heller, utan de kom bara ut och mockade (faste de skulle kanske jag också gjort. Fördelen med att vara hästägare, man kan lägga in "lediga" dagar om vädret inte är på topp). Borde dock haft mössa på, blev lite kallt om öronen att stå ute i 40 min, vi har remont av manegen för tillfället så är bara att hålla ut och rida ute
 
Obrydd häst trots att manen ibland stod rakt upp pga blåsten, och hon var ensam ute
 
 
Men var inte alls de jag skulle skriva om. Iom att jag var i stallet när middagen skulle lagas tog min man itu med saken. Tanken var att vi skulle rökt laxen idag, men av någon konstig orsak blev de inte av. Vi har nämligen en rök som skall läggas på grillen, och vi har kolgrill. Kändes inte som de säkraste i dagens blåst. 
 
Sidospår igen. Men när jag kom hem var de bara att sätta sig till dukat bord med tända ljus, för att hugga in på ugnslax, nypotatis och sallad. Gott var det och hungrig var jag, även om de kändes som att jag fick alla benbitar i min portion. 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig