Ingen baby synes änn

Vecka 39+2 idag och inga tecken på baby ännu. Vår på kontroll igår och allt var ok. BT låg på 138/82 och HB på 120 trots att jag slutat äta järntabletterna, de tog slut och orka inte köpa nya. Magen hade däremot hittat på hyss och växt 3 cm på en vecka, hallå du skulle ju börja sjunka ner, inte växa uppåt. Och bebisen är inte fixerad ännu. De skulle jag inte oroa mig över då inte alla bebisar gör det.
 
Hjärtljuden låg på 128, längsta hittills men hon tyckte att de börjar låta färdigt. Vi hoppar däremot över nästa veckas besök, hon är på semester då så fick välja om jag vill träffa vikarie eller hoppa över. Orka inte med nytt folk så hoppar. Så har de inte hänt nått inför nästa besök blir de kontroll för överburenhet och ev igångsättning.
 
Mina "hemmakner" fungerar inte i alla fall. Igår testade jag som sagt att skaka ut babyn med hjälp av hästen, de resulterade bara i träningsvärk i armarna. Idag har jag veckohandlat, skurat ur kylen (lättare när den är tom) samt gett mig på ugnen. De sista gick inte så bra, de är SÅ ingrott då spisen är 50 år eller så. Testade husmorsknep med vinäger och matsoda samt "patapata". Tyvärr var mina armar för korta så bara 50% av ugnen blev skurad. Får be om hjälp att skura resten i morgon. Och kanske ta fram mrmuscle ugnsmedlet vi köpt. 
 
Städivern kan tyvärr inte ses som hyperaktivitet innan förlossning utan snarare projekt som ingen orka ta itu med men som varit nödvändiga. Så hitta lite energi från soffhörnet idag...
 
En badboll. Enda spegeln vi har finns på wc dörren så därför får tvättmaskinen alltid vara med. Förlovnings och vigselringen har jag tagit bort på inrådan av min barnmorska, ifall de skulle hända nått och man sväller upp så behöver de inte klippa bort dem. 
 
#1 - Akira Öken

Vilken fin mage! Lycka till!

Svar: Tack
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig