Kära urinblåsa

Det är helt okej att du väcker mig kl 0:34 och påkallar din uppmärksamhet, dock kan du ta de lite lugnt, man behöver inte stressa den tiden på dygnet. 
 
Men, och detta skriver jag i all vänlighet, de är onödigt att dra in hjärnan i det hela, jag försökte hålla den sovande genom att inte tända några lampor och famlade därför fram i mörkret till wc, efter att fogarna protesterat vill nör jag skulle upp ur sängen. 
 
Vi VET ju vad som händer när du väcker hjärnan. Den börjar ju gå på högvarv och vill INTE sova mera. Efter några timmars vyssande och slösurfade fick jag i alla fall hjärnan att somna om 3:30, för att vakna 7:45
 
Hjärnan känner sig ganska ensam på natten när den är vaken, så den drog med sig kompisen nästäppa, varm och svettig kropp med täcke och iskall kropp utan täcke. För att höja partstämningen bjöd den även in jättehungrig mage (men han stannade inte så länge då jag ignorerade honom) 
 
Så kära urinblåsa, det är helt okej att vakna på natten,  men smyg gärna lite tystare så att jag får sova lite mera på natten, tack
#1 - Eivor

Ha, ha, jo man ska nog inte störa hjärnan mer än man måste på natten. Den går så lätt i spinn då ;-)

Svar: Speciellt om den fått sova några timmar innan
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig