Ett paket på posten, IKEA levererar

Måste testa nått nytt. Vi har pratat om att åka en sväng till ikea, men de blir inte riktig av. Så nu har jag i stället testat att beställa hem från ikea, och de gick faktiskt rätt smidigt. Frakten var inte heller så dyr, vi skulle definitiv inte sluppit tur retur tammerfors på den summan, med lite tur kanske till jalasjärvi. Enda negativa jag har att säga var att de tagit nästan 15 dagar för paketet att komma fram.
 
Två välinslagna korvar anlände till "siwa" idag. Fick faktisk fundera var jag skulle hämta dem då de stod k-market. Är inte bra då affären byter kedja. 
 
 
Tamtadaa, två nya, matchande, mattor. 
 
 
Tycker de är ok att köpa nya mattor vart tredje år. Och detta är faktiskt första gången jag KÖPT mattor, alla tidigare  jag ägt har varit hemvävda som jag fått. Inge illa med de, är mycket arbete bakom en matta. Men vid 32 års ålder är de kanske "dags" att göra de för första gången. Dessutom matchar mattorna både varandra, och gardinerna. 
 
De var behövligt med nya mattor. Ingen har nämligen tvättat våra gamla på minst ett år, och vi har inte heller haft några bytesmattor. 
 
Ena mattan får vi dock fundera på om vi skall lämna tillbaka den eller inte. Den har blivit ihoprullad snett/skrynkligt i fabriken, så hela hörnet är skrynkligt. Vi testar nu med att ha de i press, så får vi se. Lite tyngder fick vi lägga i alla hörn, de ville rulla upp sig annars
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig