Hamstrar tygblöjor

Vi (kan kanske även läsas som jag ;) ) har tänkt att vi skall testa detta med tygblöjor så nu håller vi på stt hamstra upp. Enligt diverse sidor behöver man tydligen minst 24 st för att klara sig, och då tvättar man dem var tredje dag, samlar på hög. Tror dock att vi kommer behöva lite flera då allting tar så länge att torka här inne hos oss vintertid. 
 
Varför väljer vi då tygblöjor? En stor orsak är priset på engångs och de sopberg de lätt genererar. Men tygblöjor kostar ju också multum säger ni då, ett par ligger på 20€ eller så. Men är väl här vi har tänkt smart. Vi har i skrivande stund ca 14 blöjor här hemma, både skal, pocket och några aio (Pocket passar dessutom hela blöjåldern) jag har nämligen suttit och spanat på findit, huuto och tori då många säljer bort de som kommer i mammalådan, några har köpt för att testa men inte fastnat osv. Dvs man kan göra otroliga fynd för billig pennign. Tror jag lagt ut Max 40€ på de som vi nu har hemma. 
 
Har dessutom nu testat ebay och klickat hem några. Är inte kvaliteten bra på dem så var de inga stora summor som går i sjön. 
 
Senaste dagarna kom de dessutom in en drös med blöjor. Svarade på en facebookannons där en sålde just de som kommer i mammalådan (dessa var oanvända) och plötsligt var de fyra till som svarade att även de säljer bort för en billig peng. Så har fått ranta runt halva stan och plocka upp, men vad gör de i slutändan.
 
Som ni ser är dessa i VÄLDIGT bra skick, köpta begagnade men vissa har ju lappen kvar
 
 
#1 - Sofia

Roligt att ni väljer tygblöjor! Jag säljer bort våra nu på ett facebookloppis. Har kvar några riktigt bra pocketblöjor om du är intresserad!

Svar: Ah, låter intressant. Berätta gärna vad du har
mariasliv.net

#2 - Angelica

Va häftigt , visste inte att folk fortf. använde såna. Ska bli spännande o se hur det går för er. Här hemma har vi stora summor med blöjkostnader varje månad..

Svar: Som jag förstått de är dagens tygblöjor rena raketforskningen om man jämför med tidigare årtionden. Vi har räknat ut att vi kommer lägga max 150€ på blöjor för HELA blöjtiden (bara vi orkar så klart)
mariasliv.net

#3 - Sofia

Jag har kvar några fuzzy bunz blöjor i storlek S + några inlägg, helt ok skick. Sen har vi också 4 riktigt bra pockets (babyland) som också är typ storlek S-M (går att minska med hjälp av knappar) och Några i liknande modell med zebra, ko och giraff mönster, fast lite större som var våra favoriter då vi använde dem. De passade i nästan ett helt år då de också går att minska med knappar. Och en mini swaddlebee blöja med knäppning på sidorna, mycket bra modell! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig