När orken tog slut

Stalledig dag idag, rätt skönt faktiskt. Har inte gjort så många knop här hemma (eller de är väl kanske de som var meningen tror jag) och lika bra var väl de. Lyckades inte somna om efter att varit på toaletten en 1 tiden på natten så halv fyra gav jag upp och gick och lade mig på soffan. Då kunde jag i alla fall ligga och läsa i lugn och ro. Några timmar sömn fick jag ihopskrapat på morgonsidan, efter att gjort en vacker helomvändning i soffan. Bäddar man inte ut den så är de en hård kant där divanen möter soffan som blir att trycka på ryggen. 
 
Men inte klarade jag av att sitta inne hela dagen. Vackert väder ute och projekt ta itu med den onda cirkeln. Alla äpplen har trillat när från sommaräppelträdet (i år hann de inte ens bli färdiga) och nu har karter börja dimpa ner från vinterträdet också.  Grejen är den att vi borde klippa gräset, har inte blivit gjort på 3-4 veckor och växer som.....gräs. De regnade så mycket att gräsmattan aldrig hann blir tillräcklig torr för att klippas. 
 
Dock går det inte att klippa gräset med en massa äppel där. Samtidigt är gräset så långt att de var jobbigt att kratta upp äpplena. 90 min senare och en skottkärra full med äpplen gav jag upp. Då sa kroppen till mig att gå in, lägga mig på soffan och äta chips (hitta inga chips så blev smörgås i stället) hade då i alla fall fått samlat ihop alla äpplenm även om de ännu ligger tre högar på gräsmattan. Mannen som var och hälsade på en bekant fundera vad jag ställt till med så länge han var bortal blev hot om att kedja fast mig i soffan med en chokladplatta.  
 
Så prydligt så. Om någon undrar över snöskyffeln använde jag den till att ösa äpplen i skottkärran. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig