Första långturen

Var en intensiv dag igår. Vi lyckades äntligen ta oss till jeppis och hälsa på mina föräldrar. En resa som tar ca 1,5 timmar. Varje gång vi tänkt åka har de antingen varit svinkallt, snorhalt eller snöstorm. Kollade att vi senast varit norrut i oktober, och den gången var det en spontan resa en vardag. 
 
I går var vi alltså och åt påskmiddag och mina föräldrar. Även min bror var hemma och så kom min mormor. Fyra generationer under samma tak händer inte varje dag. 
 
Lite spännande var det att åka så långt första gången (nu kommer säkert många att skratta åt oss, med tanke på hur man läser att andra reser med jämngamla babysar) G tog resan med ro. Han sove hela vägen dit, vakna framme på parkeringen och sov hela resan hem. Och den vakna tiden skrattade han mest åt allt och alla, minus ett litet meltdown då han blev trött men inte ville sova. 
 
Han är, ännu, så lätt att ta med. Skrattar och pratar med alla. Första gången i jeppis så klart de var mycket att titta på. Reaktionen kom först hemma då han blev rätt gnällig och hade svårt att komma till ro inför natten. Somnade bra men vaknade sedan upp hela tiden så till slut fick jag också komma och sova. Då blev allt bra igen.
 
Så, bara jag skulle kunna köra bil bättre skulle de vara flera besök. Nu satt jag bara på båda vägarna och har ändå besvär av de *censur* högra benet. 
 
Skall vi åka HEM nuuuuu
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic