Fyra månaders kontroll

Tänk att de redan har gått fyra månader, vart tog tiden vägen liksom?
 
Nå idag var de då fyramånaderskontroll hos rådgivningen med läkarbesök. De strategiska måtten blev 7630g och 61,7 cm. 42,8 cm huvud. Han går upp ca 300g i veckan vilket är bra, i början var det bara 500g på en månad så han har väl lite att ta igen stackarn. På längden har de kommit nästan två cm (han har växt 10 cm sedan start)
 
Dock är de ännu inte riktigt nöjda med hans längdkurva då den hade dippat ännu mera sedan förra gången. Så för säkerhetsskull skall vi nu in och ta PVK och TSH (stackarn, synd att jag inte har rätt rör här hemma, annars skulle vi kunnat ta själva) Detta skall tas för att utesluta att de skulle vara några medicinska fel. Personligen tror jag bara att ha lider av ett släng "kortapappagener". Han har helt enkelt inte så långa släktingar på faderns sida. 
 
Blir väl att stiga upp tidigt någon dag nu och åka in till labben för att stickas lite. Står lite still i mitt huvud, är de fingret eller armen som gäller när han är 4 månader. Hälen är jag rätt säker på att det inte är *hej jag jobbar på labb men har ingen aning då jag inte tar prov av barn*
 
Skall jag ha kaninen eller bitleksaken i munnen? Äh jag har båda
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic