Parkhäng en måndag

I går var en sådan kväll när jag drog ut hela familjen till närmaste lekpark. Var för mycket gnäll och trötta miner här hemma för att jag skulle orka med det en måndagskväll. 
 
Denna gång packade vi även med sandlekaskerna så vi på riktigt kunde utforska sandlådan. Förra veckan var nämligen G och jag en tur till parken när mannen tränade, men han var rätt skeptiskt till sanden. Frågan är bara vem av oss som hade roligast i sandlådan? Gissar på att det var vi föräldrar. Jag satt ju så klart mitt i sandlådan med G och grävde gropar samt gjorde sandkakor. Mannen pysslade en zenträdgård. G tuggade på hinken
 
 
Spännande att se på vad mamma gör
 
Vi gungade lite på slutet också, de verkar vara en favorit för han skrattade högt hela tiden. Jag tittade på med hjärat i halsgropen, de var ju så hård fart på. Men han sitter rätt stadigt nuförtiden i babygungan. 
 
På hemvägen verkade det som att de nog var sovsand som de var i sandlådan för han tänkte nästan somna. Så i stället för att sitta i vagnen fick vi bära hem honom. Då kunde han nämligen bättre titta på saker och ting och höll sig vaken. 60 min fick vi att gå på de sättet och när vi kom hem var det bara att äta gröt och stoppa i säng. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig