Men hur gick det med datorn

Jag förstår att ni suttit och bitit er på tumnaglarna så att de smakar armbåge och funderat. Hur gick de egentligen med datorn hon lämnade in för mera än en vecka sedan, vad hände med den? I förra måndags ringde de från itronic och berättade att hårddisken var okej och gick att rädda vilket jag var taksam för då det där fanns material jag behövde som naturligtvis inte var sparade på andra ställen alt att jag inte kommer åt dem. 
 
Jag hade alltså lyckats få systemfel på datorn, var ios som krachade. Hur lyckas man med det vet jag inte men tydligen går det också. Så de installerade om och lade in nyaste versionen och ser man. Nu fungerar allt som de skall igen. Borsett från att de är nytt utseende på allt så jag inte hittar mina grejjor mera och att alla 10.000 foton (typ) är samlade i en mapp nuförtiden för där hade de blivit nått problem när de förde över materialet tillbaka. Borde radera hälften av det någon dag bara jag kommer på hur man gör. 
 
För kalaset fick jag punga ut 170€ men de inkluderade att de sparade all gammal data och lade in de igen. skulle jag varit okej med att de bara raderades så skulle jag kommit billigare undan. Får se de positivt, de är billigare än att köpa ny dator i alla fall. Har faktist varit nöjd med mac så skulle inte vilja byta tillbaka till PC igen. 
 
Nu går de mycket lättare att skriva blogginlägg igen. Dock vimlar de åter igen av stavfel. Ipaden ger förslag om jag skriver fel men de gör inte datorn. Borde skriva mina inlägg i word och klistra in dem, men de är faktist enda programmet som försvann i reparationen så måste ominstaleras. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig