Gick inte som tänkt idag

När tiden och platsen är den rätta, men de visade sig vara fel dag. Ja de råkade jag ut för idag. 
 
Pga att min förlossning blev som den blev har jag fått tid till pelko.poli för att prata om den, och om jag förstod saken rätt även fundera på ev framtida förlossningar just med tanke på att A de gick väldigt snabbt för att vara första barnet (6 timmar totalt) och att jag inte gick att smärtlindra alls. Enda som fungerade var ett morfinpreparat, men de gjorde mera att man slappnar av än tar bort smärtan (däremot har man ofta mindre smärta då) 
 
Nåväl. Mannen hade tagit ledigt från sina studier för att komma med och hålla handen. Före vi begav oss till Centralsjukhuset blev de lunch på kesmo, nam nam. Tog en Cesarsallad på kyckling, inget lätt alternativ med tanke på all dressing som var på. 
 
Sonen sov så gott genom besöket. Tredje gången vi är ute och lunchar. 
 
Nå, framme vid mördrarpoli hittade de inte mig i sina papper att jag skulle dit. Visade sig att jag var ute i god tid. Var först i morgon jag hade tid. Suck. Stressat helt i onödan
 
Då vi ändå var på språng åkte vi till stallet. Så roligt att se henne glad (även om hon bara svängde rumpan åt mig) I söndags ville hon inte ens komma ut ur boxen när jag skulle motionera henne. Idag blev de dock ledigt, hon har en lös sko som skall åtgärdas. 
 
Jasuska och Aamu. Bff forever. De gick ihop innan och nu fick de direkt gå tillsammans och de har intr varit några problem? 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig