Hur går projekt tygblöja?

Vi hade ju planerat att endast använda tygblöjor. De projektet går inte så riktigt bra helt ärligt. Hur vi än försöker så läcker blöjorna, alt han är våt efter 30 min. Orsaken till de läckande blöjorna är någon har för liten rumpa. De passar helt enkelt inte på honom. Vi har modeller som är från 3kg och uppåt och de som är från 5 kg. Den större modellen förstår jag ju att inte passar, men sonen väger nu 4 kg och inte ens den minsta modellen, som är justerbar håller tätt pga att de glipar runt benen
 
Ännu har vi inte gett upp projektet helt utan inväntar att han skall växa lite till. Tyvärr är jag dock rädd att projektet håller på att gå i stöpet då vi blivit så bekväma med engångsblöjor. Vi kör just nu med liberos och kan räkna på ena handens fingrar hur många gånger de har läckt. Detta trots att både G och jag somnat från blöjbyte mitt i natten och samma blöja varit på 8 timmar. Tror de hänt nått med utveckligen de senaste 30 åren eller så.
 
Vi passade på att hamstra upp blöjor när citymarket hade erbjudande med plussa häromdagen. Ibland är de bra att ingen av oss har orkat skaffa parallelkort, var ett erbjudande/hushåll. (Annars får man vär låna av sin snälla granne eller nått) 
 
Borde vara blöjor för två månader, vi tog även en större storlek på hälften av paketen. Passar inte ännu men snart 
 
#1 - Anonym

Rekommenderar Lenny Lamb bambublöjor! Håller mera kiss än en engångs. Enda modelleb som funkat hos oss. Allt annat har läckt.

#2 - Anonym

Rekommenderar Lenny Lamb bambublöjor! Håller mera kiss än en engångs. Enda modelleb som funkat hos oss. Allt annat har läckt.

Svar: Vanliga blöjor har inte varit ett problem för oss, de håller tätt. Tyvärr har sonen så smala ben så tygblöjorna blir för stora runt benen
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig