Funderingar på ny bilstol

Sonen verka inte ha några planer på att krympa, och de medför att vi snart måste köpa ny bilstol åt honom. Fråga. är bara vilken modell man skall ha. Babyskyddet som vi har idag är en britax römer primo och den har vi varit helt nöjda med. Men den är ju bara till 12 kg och vi ligger på 9,7 senaste vägningen
 
Om de var svårt att välja babyskydd känns de ännu värre nu. Den här stolen skall han trots allt använda de närmaste 3-4 åren. Den skall passa bilen, och kanske att de skall finnas utrymme för syskon i baksätet, dvs att den inte är för bred. Eller snor utrymme från framsätet. 
 
Vi vill gärna ha med isofix, när vi nu äntligen har en bil som de funegerar i .Måste man föresten ha två stolar, vi har ju två bilar. Men bara isofix i den ena så då passar de inte i min bil. Vi kör ju mest med mannens bil men om han tar den till jobbet. Äsch hade ju inte ens tänkt på den biten (söker rika sponsorer ännu en gång)
 
Har ju gillat britax så därför tittar jag mest på de modellerna. Men passar de lite kortare och knubbigare barn?
 
Drömmen vore ju en Britax römer Dualfix. Den är ju svängbar så borde vara lättare att få i och ur. Den är dock svindyr *gråter en skvätt*
 
 
 
 
 
 
#1 - Sofia

Britax hi way II är bra, liten säker och förmånlig. Vi har en sån och en axkid minikid. Axkiden gillar jag mer, men den tar också mer plats. Axkid har också en med Isofix, men jag tror att stolar med det tar mest plats, så det beror ju på hur stor bil ni har. Men om ni ska ha två stolar så skulle jag nog rekommendera britax hi way II som ett alternativ!

#2 - Anonym

Köpte just MaxWay åt dottern, vilken stol! Utan isofix, bakvänd och hon sitter väldigt bekvämt.

Svar: så svårt att veta vad man skall köpa. man borde få pröva ett par veckor innan
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic