Mammagen

Mammors magar är rätt fantastisk. De formar en liten människa. Magen växer för att sedan återgå till vad den varit, eller nästan i alla fall. Jag lyckades ju vara gravid 12 av 16 månader och även om de inte syntes så mycket den första gången bodde de i alla fall ett litet liv i mig. 
 
I dagens läge är magen lite sladdrig och hela kroppen skulle verkligen må bra av träning, känner att mina muskler är så dåliga och svaga, men var skall man hitta tid för det. Lite vardagsmotipn får man inklämt ibland och förösker cykla till arbetet ibland. Skulle behöva ett lätt program jag kan göra hemma. Fast, inte orkar jag stressa över formen direkt. Kondisen är helt ok (cyklade 6 km på 25 min häromdagen) och jag är betydligt bättre på att promenera om jag bara har en bra dag kroppsmässigt. 
 
Jag har däremomt ett intressant problem. Hittar inga byxor som hålls på mig. Ca tre veckor efter förlossningen fick jag på mig mina gamla vanliga byxor, minus ett par som helt klart måste krympt i tvätten eller nått. Vågen står på plus minus noll kg, dvs på startvikten. Men byxorna hålls inte på mig
 
Alla byxor jag har rasar av mig, inte ens med bälte hålls de uppe. Samma sak med arbetsbyxorna, får snart köpa hängslen till dem, blir tokig. 
 
Däremot, provar jag nya byxor i affären, som skall vara samma storlek (har tom mätt byxorna så de stämmer på cm) ja då går de byxorna inte att dra igen. Börjar ju snart vara ett ohållbart problem då jag knappt kan gå 100 m utan att byxorna trillar av. Har hänt både en och två gånger att jag tappat byxorna i trappan när jag bär upp G. 
 
Så, vad har ni för tips på byxor som de ryms lite fluffig mammamage i men som ändå hålls på plats?
 
En bild tagen i mellandagarna så G borde varit runt tre veckor då
 
V 38+2 enligt texten jag hittade. Använde mina vanliga pyjamasbyxor hela graviditeten
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic