När resQ lagar middagen

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Den som kom på resQ borde få medalj. Är så smart att anvädna och så behändigt när man kanske inte orkar laga middag. 
 
ResQ är alltså en app man laddar ner till telefonen. I appen kan man sedan beställa de matportioner som lunchrestaurangerna annars skulle vara tvugna att kasta bort då de inte gått åt under dagen. I stället betalar man nu ett lägre pris för dem och får bara hämta upp dem inom utsatt tid. 
 
Ända minuset är att många ställen vill att man hämtar innan 15, vilket är svårt om det är den tiden man slutar. Och ibland försvinner portionerna innan man ens hinner blinka. 
 
Men som idag nu då. För en portion ärtsoppa plus plättar med sylt betalade jag 3,5€. 14 € alltså för fyra portioner eftersom jag även tog så att de räcker tills i morgon till lunchen. Kan garantera att man inte var hungrig efter att ätit denna middag. Och ingen behövde ställa sig vid spisen. 
 
Ofta ligger pirserna på hälften av de man skulle betalt om man ätit det som lunch. Portionerna är som synes inte helt små heller, så man får verkligen valuta för pengarna
 
(Nu börjar det snart låta som att resQ har betalat mig för detta inlägg men så är, tyvärr, inte fallet)
 
 
#1 - Anonym

Ärtsoppan ser god ut :-)

Svar: den smakade riktigt bra
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig