Don´t quite your day job

Jag skall inte bli kontsnär känner jag, eller kanske serietecknare. Iom att vi ändrade klockan i natt blev de tidig väckning för mig. kl 6 sommartid var vi uppe ett varv. Sedan somnade lilleman om men de gjorde inte jag. Nå fick äta frukost i lugn och ro i alla fall. 
 
Men, blev lite rastlös på morgonkvisten då mannen ännu sov. Denna helg hade jag lovat städa ägarens boxar i stallet så G och jag drog i väg dit. Tänkte vara finurligt och rita en bildserie, men vet inte om den är så bra. 
 
Första bilden så åker då G och jag iväg till stallet för att , bild två, hästarna har bajsat, vilket leder till bild tre att jag måste städa och G tittar på. Tyvärr ser de ju ut som att hästen bajsar på G. Till slut måste jag skriva in text så att de inte blev missförstånd. 
 
 
 
Hur transporterar man då sitt barn tryggt i stallet? jo man placerar honom så klart i en skottkärra. Då får jag både skottkärra, grepe och son på samma gång
 
I går testade jag att ha honom i selen så länge jag städade. De blev tungt. Vi har en ergobaby 360. Jättebra sele. MEN jag får den inte inställd rätt. Den skall ta all vikt på höften men jag lyckas alltid få den på axlarna. Så att mocka 4 boxar som jag gjorde igår (en var mockad av stallets och skippade städa egna då medryttaren skulle komma) blev svettigt. Han väger ju närmare 6.5 kg nu
 
Vi har tunnare halaren som kom med i mammalådan. Den är "lite" stor
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig