Morgon med korsord

Någon i familjen ville stiga upp 6:30 idag. Och eftersom någon är för liten för att själv stiga upp fick någonannan snällt stiga upp. Tur att jag i alla fall är morgonpigg och att de är ljust ute. Lite väl tidigt då inte ens Nyhetsmorgon har börjat på tv, nackdelen med att de är helg
 
Nåväl, frukosten är uppäten och Vasabladet läst. I ett sätt att fördriva tiden försöker jag mig på deras korsord. Brukar dock inte lösa det så är inte van dem jargongen (alla korsordstillverkare har ju egna stilar) så har kört fast. 
 
Nu är de bara att vänta på nyheterna och att mannen skall stiga upp. Sedan står städning på schemat, liksom mockning av stall (lovat städa ägarens boxar i helgen så har fem extra) dessutom kommer det någon och hämtar mitt akvarium. Har ju försökt sälja de men ingen varit intresserad. Nu har de stått i kallgarage i snart fyra år så vete tusan på skicket. Så gav helt enkelt bort de i en facebookgrupp för dylika ändamål. Fem minuter och så var de reserverat. Lätt sätt att bli av med. Och jag slipper fundera på det mera. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig