Back to work

Idag är de sista dagen på föräldrarledigheten för mig. Lilla G är nu 5.5 månader och de är pappas tur att ta över här hemma. 
 
Från och med i morgon blir det att stiga upp 5:30, göra sig i ordning och sedan åka iväg och JOBBA. Skall faktist bli spännande att se vad de hittar på för uppgifter åt mig denna sommar och hoppas att jag inte glömt alla E.colin osv. Kanske de jag är mest nervös över. 
 
Här hemma har vi tränat några dagar på Gs dagliga rutiner. För fast mannen sköter om honom lika bra som jag har han ändå varit borta en stor del av dagen och vet inte hur rutinerna ser ut. Och just de känns de som att man i alla fall något så när borde hålla fast vid. För de kommer även att bli en stor omställning för G. Tror jag inte varit i från honom mera än 3 timmar. Nu kommer de bli 9 timmar från att jag går tills jag kommer hem. Sedan kommer de två att hitta sin egen rytm och då blir de i stället jag som får fråga till hösten. 
 
Väskan är packad. Bröstmjölk satt på tining och ersättningen framplockad. Skorna är hittade och bröstpumpen diskad. Tror den sista kommer att bli ett av mina viktigaste arbetsredskap i början. För jag ammar ju ännu och blir alltså tvungen att pumpa ur om både jag och brösten skall komma helskinnade ur dagen. 
 
Men, de känns som att vi är redo för nya äventyr. 
 
Vem har stans roligaste arbetsskor? 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic