Bära i sele

Vi har ju en Ergobaby 360 bärsele. Håller ännu på att lära mig använda den. (En parentes, det är mannen som fick den av mig i julklapp, men det är jag som använder den *visslar*) 
 
Det felet jag gör är att jag inte får den ordentligt spänt över höften så att all tyngd hamnar på axlarna. De börjar bli tungt med en nästan 9 kg klimp på magen. Men vi tränar på det och ibland blir det till och med riktigt bra. G gillade ju inte selen i början. Sjal var han okej med men inte selen (Och då betalade jag dyrt för ett spädbarnstillägg) Nu bär jag honom med ansikte utåt, vilket man egentligen inte skall göra förens de är minst 5 månader.  Han trivs dock bäst så så varför bråka. Nu har vi bara rört oss i hemmet eller i stallet, dvs miljöer han är van med sedan innan och de har inte så mycket nya synintryck.
 
På långfredag testade vi dock att röra oss utanför känd miljö. En kompis kom över och hängde och då beslutade vi oss för att gå och se på dressyrtävlingar vid Hubertus. Är ju bara 300m dit eller så. Vagnen kändes lite klumpig att släpa med sig. Så i stället drog jag på selen och fick hjälp att spänna åt höftbältet. (Vem har konstruera det så att de skall spännas baktill, jättesvårt att få till bra själv) 
 
Lite vinligt kändes det att gå ner för backen, men min balans är inte den bästa. Går ju uteslutande med vagn och använder den som rullator. Men ner kom vi. G tyckte det var spännade att se sig omkring med allt nytt. Blev kanske 90 min totalt med sele och först i backen upp hem kände jag av ryggen. Så rätt bra fick vi nog till det. Och jag har ju inte värdens starkaste rygg och magmuskler heller just nu. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic