Dagen som bara försvann

Igår var de verkligen fart och fläkt från morgon till kväll. 
 
Först var de jobb 7-15. Blev sedan upplockad av man och barn direkt efter jobbet. Nu skulle vi åka till skolan och lyssna på när mannen presenterade sitt slutarbete. Och trots att vi bor ihop har jag varken hört eller läst de innan så de var spännande även för mig. 
 
G var jätteduktig och lyssnade ivrigt. Eller nåja, han lekte mest med sin tygbok och babblarskallra. Mest spännande var när vi promenderade runt i klassrummet och han fick syn på sådana där människodockor där man ser alla inälvor. Dem ville han titta länge på. Blivande läkare måntro (även om jag påstor att han kommer bli polishund när han blir stor)
 
Kan hända att oponenterna var lite disstraherade av vår närvaro, på ett positivt sätt. Nu som då märkte jag att de tittade mera på G än på mannen. Nå han fick beröm över sitt arbete så helt farligt kan de inte varit
 
Dirket när de var slut packade vi ihop oss i bilen och gasade iväg till sista gången av föräldrarskapet främst kursen. Som tur hade vi förvarnat om att vi skulle komma lite sent. Smaskade både makaronilåda och tårta. Nu märkte man att G började vara lite trött och gnällig. Även mamma var på den sömniga sidan. Totalt blev de en 12 timmars dag för mig utan pass. 
 
På tur i skolan. Tillbringade mesta tiden sittandes på golvet. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic