Fem månader

Tänk att de redan gått fem månader sedan G föddes. Tiden har verkligen inte stått still, samtidigt som de både känns som i går han kom till oss och han har funnits med oss hela tiden, alltid. 
 
I onsdags var vi på kontroll och vi har en stadig liten klimp. 8765g (+1kg) och 63,7 cm (+2 cm) lång. Nu har i alla fall hans kurva stabiliserat sig på minus 2 gällande längden. Fick även vaccin. Rota som tas via munnen inga problem och han ville ha mera faktist. Bra smak tydligen. Första vaccinet var inte heller något problem och han sa inte ett pip. Värre med nummer två med den svider tydligen. 
 
Annars då. Vi är mitt uppe i ett utvecklingssprång där han är misstänksam mot främmande. De fick min bror erfara igår när han var här i går. G började gallskrika genast han såg honom och grät mer eller mindre varje gång brorsan så mycket som tittade på honom. Förutom då de hade klapptävling (?) på bordet. Och då är de bara två veckor sedan de sågs senast. 
 
Vi har även börjat testa lite mat. Morot helt ok. Kall kokt potatismos supergott. Päron njäää. Batat blajs och nu banan som vi testat idag mums. Dessutom blir han sur om maten tar slut innan han anser sig färdig. Tanken är att han skall få börja äta lunch som fast mat (efter ok från rådgivningen) just för att han är så stor och vi hoppas att han på så sätt kommer börja sova bättre
 
Själv har jag en vecka kvar att min del av föräldrarledigheten och skall alltså snart börja jobba. Och NU blir de ju såklart varmt och skönt ute
 
När vi hittade en heeelt ny värd att titta på. Enkel underhållning på morgonen
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic