Dagens loppisrunda

Blev en ordentlig loppisrunda i dag med syrran och G. Min budget var 10€ och handlade för exakt det. Fast fick låna 1,5 av syrran bara för att ett ställe inte tog bankkort. G var helt med på noterna och gjorde inte så mycket annat än att skratta och försöka ta ungefär allt han såg
 
Först ut var combo loppis. Där blev de shoppat en body och ett par små skor. Rosa klär väl en man? Brukar inte klä honom i så mycket rosa, men de är mera för att rosa sällan passar hans toner. 
 
Sedan åkte vi en jäkla omväg till fyndis i smedsby. Blev lite sightseeing på samma gång via gamla vasa. Blev lite besviken på fyndis faktist. Hör att de skall vara bra att hitta babykläder där, men nää. Orkade inte börja söka genom alla bord. 
 
En bok hittade jag i alla fall (så trött på de vi har efter att läst dem 10 ggr/dag)
 
Vi smet även in på folkhälsans loppis i smedsby. Praktist med två loppisar inom 100m. Stilen var lite mer fri här i kundvagnen tydligen (inga kommentarer om att de tydligen är alkos gamla vagn *skrattar*) Här surfa vi mellan hyllorna. 
 
Dagens fynd hitta vi här. Ett helt komplett (?) tåg/bilsätt. För en 5:a. Moster lova testa så de fungerar ordentligt. Höll i alla fall diskmaskinen. Och är säkert full med hormonstörande ämnen
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig