Energikrävande barn

Varit ensam med herr virvelvind idag. Så nu droppar det hjärnmassa ut genom mina öron. Hur kan en soon to be ettåring ha så mycket energi och sova så lite?
 
Ni minns kanske bokhögen från morgonen? Den läste vi om två varv under dagens lopp (SNÄLLA, kan ingen sponsra oss med nya barnböcker) ÄR en riktigt famngosse för tillfället. Han skall tydligen vara inne i ett språng just nu plus att vi odlar kindtänder. Massa närhet som behövs. 
 
Det är jo nog roligt att han visar att han vill hänga med en, men efter 9 timmar blir man lite trött, och då är inte dagen slut ännu. 
 
Som en paus tog vi oss ut till stenhaga. Kollade först lite barnskor på XXL, som tydligen hade födelsedagskalas så halva stan var där, efter att de varit på megaloppiset för var trafik så de inte var klokt. Fördelen med barnvagn är ju att många släpper en över gatan. 
 
Resten av stan hittade jag vid CM. tydligen julöppning där med inriktning barn. Jag som bara skulle ha äpplen. Tacka vete jag hjälo dig själv kassan, behövde inte köa så länge. 
 
I något skede på förmiddagen tycket jag att de var smart att slänga ihop ett bröd. Undrar vad jag tänkte där. Eller tänkte jag. Billigt underhållning blev de i alla fall att värma upp ugnen. G tittar spänt på med en banan i högsta hugg. Själv låg jag på köksgolvet när mannen kom hem
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig