Inte undra på att jag är utan kläder

Har haft lite dåligt med kläder sedan vi flyttade, och här är svaret. Mina och Gs kläder har nämligen inte blivit uppackade förens nu. Startade projektet packa upp kläder dag tre eller så men kom aldrig längre än till mannes kläder (snäll fru som jag är så fixar jag så klart hans kläder) Tror energin tog slut efter det. 
 
Resultatet nu är i stället att de ligger femtioelva högar med kläder på sovrumsgolvet i stället. Jag är ju tydligen bra på att börja projekt men värre med att avsluta dem tydligen. Är dessutom lite begränsad då vi ännu inte fått upp en lampa i sovrummet så har lite dåligt med arbetsljus. Sakta men säkert börjar jag i alla fall snart ha invikt alla Gs kläder. Passar på och sortera bort lite sommarkläder på samma gång
 
Nästa problem är att jag inte har några hyllplan i min garderob. Eller jag har två men skulle behöva tre till. Så får väl ta ett plan med och traska iväg till byggvaroaffär någon dag och be dem såga till lite i nått passligt material. Så jag slipper ha kläderna på golvet. 
 
Men att de kan ta sådan tid att packa upp och organisera ett hem. Man blir ju galen för mindre. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig