Nu har vi vatten i hagen.

*I sammarbete med Laatufarmi *
 
 
Nu när de börjar vara kyligare ute är det roligt att få presentera mitt sammarbete med Laatufarmi. De är ett relativ nystartat företag i Lepplax som säljer bland annat värmebaljor till djur. 
 
Vädret har inte direkt varit på vår sida. De skall helst installeras på plan mark men de har ju regnat, regnat och regnat så hela hagen är som en sumpmark. I går blev det i alla fall att plocka fram dem och installera dem (Okej, jag gjorde det inte utan lät med varm hand stallägaren installera som har vanan inne)
 
Frågan är var damen har gömt sin grimma?
 
Man ser ju att de fungerar. I natt har de varit minusgrader och var runt nollstäcket när jag kom till stallet. Och för första gången i Jasuskas liv har hon nu tillgång till isfritt vatten även vintertid. Karen håller vattnet isfritt mellan 0 till -30 grader (hoppas vi slipper kallare än så i vinter)
 
 
Priset då. För denna utan skyddsnät ligger priset på 186€, vill man ha med galler runt är priset 209,56. Vilket jag tycker är väldigt förmånligt med tanke på vad de ger hästen. Nu behöver man inte oroa sig för förstoppningskolik i vinter pga för lite vatten. Då hon går ute dygnet runt, ni ser ju att hon har hagen i direkt anslutning till sin box och kan gå och komma som hon vill. Det ställer dock högre krav på att hon MÅSTE ha tillgång till vatten, för hon kommer inte in på kvällen och dricker sig otörstig från en automatisk vattenkopp. 
 
Plus var även den snabba leveransen. Tog inte många dagar innan paketet var på posten, och då de inte är speciellt tunga orkar man enkelt bära dem med sig till bilen och sedan till stallet
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig