Vilken sorts bilder skall man använda i en blogg

Man läser många bloggare som skriver att de skulle ALDRIG använda sig av mobilbilder i sina bloggar, utan de skall vara "riktiga" bilder tagna med systemkamera.
 
Är de dock så hemskt att ta mobilbilder och använd dem i bloggen. De speglar ju ofta en vardag och hur många släpar omkring på en stor systemkamera i väskan varje dag? Speciellt när dagens telefoner faktistk har rätt bra kameror och orkar man bara vänta lite kan man, tycker jag, få helt skapliga bilder (min kamera har by the way mera pixlar än min systemkamera)
 
De blir ju klart mera djup i bilen med en systemkamera, men jag tycker det är svårare att fånga stunden, momentet utan de blir lätt lite konstlade bilder. Speciellt när sonen ÄLSKAR kameran så ser han att man plockar fram den ler han stort och avbryter vad han nu gjorde, de som man ville fota. 
 
I denna blogg kommer de nog att bli 90 % bilder tagna med telefonen och sedan de övriga 10% när jag lyckats plocka fram min kamera. 
 
När jag skulle plocka fram två snarlika bilder till detta inlägg fick jag gräva djupt för att hitta andra bilder än på sonen. Verkar som att en stor del av bilderna i min telefon numera består av
1. barnbilder,
2. kattbilder,
3. hästbilder 
eller
4. bilder jag tagit i farten och tänkt att detta kan kanske fungera till bloggen
 
Taget med Nikon D40. Kisse i bokhyllan
 
 
Iphone 5S. Kissemys en fredagskväll i somras
 
#1 - Lillemmish - mode - inspo - mamma

så sööt och go katt =)

ha en underbar fredag
kramis

#2 - emmakarolinajohansson.blogg.se

Jag har bara tagit med mobilkameran hittills dock är jag ju nybörjare. Men verkar ha funkat helt ok.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig