En egen hylla att leka i

En bra sak nu är att vi äntligen får någonstans att lägga alla Gs leksaker på. Tidigare har de till största del legat utspridda på hela golvet i vardagsrummet, och har någon orkat plocka ihop dem så har de legat i en korg mitt på golvet, för de var enda lediga ytan vi hade. 
 
Men nu, nu har vi gjort en egen bokhylla som han får ha alla sina böcker och sina leksaker i. På lagom höjd att riva ut. Jo, vi har testat det. Visserligen ligger nu nästan alla leksaker utspridda över golvet. Hoppas dock att de skall bli lättare för både oss, och i framtiden G, att städa undan när dagen börjar ta slut. Ordning och reda är ganska trevligt om man har tillräcligt med utrymme
 
I ungefär 5 min var de så ordning och reda. Konsten att få till bilden. Plockade ihop hans klossar och lade in dem i hyllan. Då kommer han som ett skott för han älskar verkligen att man bygger torn åt honom som han sedan får rasera. 
 
Men mamma, varför har du lagt böckerna så högt uppe. Nu är de ju jobbigt att ta dem. Men jo, han får nog ner dem om vi säger så. Och till alla som är oroliga. Vi har skruvat fast bokhyllan i väggen med vinkeljärn. De gjorde vi med alla hyllor idag så att han inte får dem över sig. 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig