Första babysimmet för hösten

Då var de dags för plask i bassängen igen. Eller? Tror vi snart får ge upp detta med babysim. Tror G var i bassängen i ungefär 2 min idag. Massa darr på läppen och illtjut. Ville inte. Så vi avslutade (eller vi och vi, jag var inte ens nere i bassängen idag)
 
Hela våren försökte vi, varannan gång gick det bra, varannan lät de som att vi höll på med barnmisshandel. Nu har vi pausat under sommaren och verkar vara tillbaka på ruta noll igen. Iof så har hela dagen varit jobbig idag *hej utvecklingssprång* och ingenting har varit bra. Så kanske de beror på det?
 
Några gånger till kommer vi att testa, men sedan får vi väl ge upp om de inte blir radikalt bättre. Babysim kanske inte är för alla. För inte kan man hålla på och tvinga honom till nått han så tydligt inte gillar. För bada tycker han om så är inte vatten som är problemet. Här hemma blir han ju helt till sig när vi fyller badbaljan och skulle säkert kunna sitta i timmar och plaska. 
 
Nästa gång skall vi ta med vår badosaurie, aka dino, hans favoritbadleksak. Kanske han då kommer att förknippa badandet med något roligt. Håll tummarna för oss
 
Ny baddräckt dagen till ära. Han hade växt ur badbyxorna och i sista minuten kom jag på att vi måste köpa nya, dvs idag. Lite fel säsong för det
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig