Han klättrar ju

*EDIT, detta skulle kommit upp i går men fastande någonstans på vägen tydligen*
 
Ibland säger de tydligen kliick och så kommer han på nått nytt att göra. Som idag. Vi har råkat placera en barnpall/stol framför Gs hylla. Den bara hamnade där, mest för att vara ur vägen. Vad händer. Jo den lille mannen lyckas i ett obevakat ögonblick klättra upp på pallen. Poff så var han bara där. Jätteroligt att kunna slänga alla böcker på golvet
 
 
Nå, på eftermiddagen tyckte han att sitta på knä, det är bara för babysar. Så vad gör han då, jo ställer sig upp på pallen. Det är en liten klätterapa vi fått tydligen. Så nu har han testat den konsten lite överallt. Att ställa sig upp mot diskmaskinen när den är öppen och man plockar ur är en favorit. (Så alla som kommer hit, alla bestik har varit ett varv via golvet först tack vare min hjälpreda)
 
 
Nu är vi verkligen i en fas när de går undan och han funderar ut nått nytt nästan varje dag. Krypa har vi dock inte ännu knäckt koden för. Han ställer sig på alla fyra och gungar men så mycket mera händer inte. Han ålar dock som en liten raket så fart saknas de i alla fall inte. 
 
(Och för den som är orolig. Vi har skruvat fast bokhyllan i väggen så han riskerar inte att få den över sig i sina akrobatkonster)
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
Free Traffic bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic
Free Traffic