Hur göra när en jobbar natt?

Mannen fick möjlighet att hoppa in och jobba lite. Tyvärr var de lite knasiga arbetstider och han måste nu gå upp mitt i natten. Vilket inte är så lätt att kombinera med små barn och en fru som också är hemma dagtid.
 
Hur har andra löst det? Jag kan ju vara relativt tyst om det behövs och han behöver sova, men det är värre med sonen. Och vi kan ju inte dirket rymma hemmifrån i 8 timmar varje dag. I går löste vi det med att jag och G gick ut en två timmars promenad på morgonen, kommer få upp kondisen om de skall fortsätta på detta sätt.
 
Det är frågan om ca 5-6 timmar som han måste svänga dygnet med. Vi testar med att han går och lägger sig ungefär på samma gång som G och tar morgon mitt i natten för att köra på därifrån resten av dagen. Alt två är ju att han går och sova när han kommer hem på morgonen men då var ju problemet med oss andra som är hemma och stökar på.
 
Vi har som tur ett extra rum så mannen har flyttat in dit tillfälligt. På så sätt kan jag i lugn och ro lägga G på kvällen utan att störa och mannen kan stiga upp mitt i natten utan att vi vaknar (okej, där försöker jag lura allihop. Jag är en sådan som vaknar ca 1 sekund efter att ett larm gått i gång, oberoende av vems larm det är, kan hända jag gett någon en knuff för att alamet skall stängas av)
 
Var i alla fall magiskt med dimman i går på morgonen.
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig