Mammatid

Mammatid är inte tid med mamma, utan tid för mamma själv. De har jag nu. Resten av hushållet sover. Katterna kurrar och kaninen knaprar på hö. Alla leksaker och böcker är upplockade från golvet. Diskmaskinen är tömd och köksgolvet sopat. Snälla jag har laddat kaffekokaren tills i morgon natt.  Jag har just tagit en varm dusch (blev tvungen att ta med babymonitorn in på wc av rädsla att inte höra om G skulle vakna. Mannen sover i eget sovrum just nu för att inte väcka oss. 
 
Nu har jag laddat upp med onepice och äppelpaj som blev över från i går när jag hade besök. Det är jag värd efter dagens håll i gång. Jag sov lite dåligt i natt tyvärr. Sedan en timmes promenad, skurande av gamla huset (de köket säger jag bara. Fyra års ingrott matos på ställen man inte kommer åt före man flyttar. Och så lite sot på det. I morgon är förhoppningsvis sista gången och att vi får de klart. Tur syrran är snäll och tagit G på promenad så att vi kunnat städa i lugn och ro. 
 
Nä, blir att slänga ner datorn nu och öppna en av böckerna jag lånade på bibban idag.  Dessutom börjar bonde söker fru i kväll. 
 
PS. Ni har väl märkt att bloggen uppdateras 3-4 gånger per dag nu? DS
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig