Mat på vägen

*i sammarbete med Semper Lastenruoka*
 
Det jag gillar med Sempers babymat är att den är så lätt att ta med. Vi har nästan alltid några påsar i väskan som man kan hala fram om hungern överraskar. Eller om vi skall åka i väg någonstans och det krockar med hans mattider. Många gånger hittar man kanske inte ens en mikro att värma maten i och då är det perfekt att man antingen kan värma påsarna i vattenbad (tex en mugg med varmt tevatten, minus te-påsen då) eller så kan man tom ge påsen som sådan, rumstempererad. 
 
Ett sådant tillfälle var nu när vi åkte iväg och hämtade hem hästen. Då passade de perfekt med en påse vegetarisk lassange åt G. Vi mellanlandade ju hos mina föräldrar, och trots att de har en mikro så att man lätt kunnat värma upp maten (OBS, man kan alltså inte lägga påsen direkt i mikron utan måste lägga upp den på ett fat först) så var de ändå lättare att ge dirket ur påsen som sådan
 
Där kröp jag omkring på golvet och försökte mata G. Inte den lättaste uppgiften med en vild 9 månaders som mycket heldre ville upptäcka mormors kök. TIll slut hade han i alla fall en del mat i magen och jag hade en ansenlig del  PÅ mig. 
 
Han fick själv välja vilken påse vi skulle ta med, och blev vegetarisk lassange denna gång
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig