Men då tar jag väl och virkar en disktrasa då

Någonstans bland alla våra flyttlådor finns våra disktrasor. Fråga inte vilken dock för de vet jag inte. Varför köper vi inte bra nya disktrasor då undrar ni? Grejen är att vi inte har köpt disktrasor på två år, Vi fick nämligen en hög med disktrasor av min syster i bröllopspresent som hon hade gjort själv och sedan dess har vi inte använt några andra. 
 
Men nu är de som sagt försvunna. Vad gör då varje kvinna med förnuftet i behåll? jo hon virkar så klart en ny. För de hittade jag, garn och virknål. Eller de är inte hela sanningen. Virknålen låg faktistk i min handväska och bommulls-lingarnet fick jag två nystan av min syster på lördag och ett hittade jag på den garn och tygbytardag som vi var på (som för övrigt var lite av ett bottennapp. Var inte så mycket folk när vi var där)
 
Så sagt och gjort. I går plockade jag fram garn och virknål och satte i gång. Mönstret växte fram efter hand och blev rätt nöjd med hur den till slut blev att se ut. Och de jag provat hittills fungerar den som en disktrasa skall göra. Nämligen att torka av bänktar med och göra så att fläckar försvinner
 
 
Lite sned blev den, men vad tusan för den tiden jag har lagt ner på den får den vl godkännt
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig