Igår rök kärlekslockarna

I går satte jag saxen i håret på G för första gången. Vilket hår tänker ni nu då, han har väl inget att klippa?  Svaret på den frågan är nej, fanns inte så mycket att klippa. Men några toffsar hade börjar hänga i ögonen och bak i nacken/runt öronen hade han börjat odla hockyfrilla. Mamma tröttnade helt enkelt på att vänta på att resten av håret skulle växa i kapp. 
 
Jag är ju en sann gör de själv:are så att klippa en ettåring kan väl inte vara så svårt. Jag har ju aldrig klippt någon och lyckats få till de snyggt (fråga bara mannen när jag skulle hjälpa honom med luggen). Rätta redskapen hade jag dessutom. Mena behöver man nått mer än en slö sax och en gles kam?
 
Förvånansvärt nöjd blev jag över resultatet, modellen smet i väg innan fotograferingen.  Han var inte dirket lätt att klippa. Ville gärna sätta fingrarna mellan eller föröskte se vad jag pysslade med när jag klippte i nacken. Leka med kammen stod också högt på listan.
 
Fick tom till nått som kan kallas frisyr med lite kortare runt öronen. Förvånad över hur några klipp kan göra så mycket med utseendet och förvandla honom från baby till pojke
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig