Sova med en helikopter i sängen

I natt hade vi igen en av DE där nätterna. G vaknade runt 12 snåret och var helt otrösligt. Stod bara upp i sängen och ropade. Lättast för mig är då att lyfta över honom till mig för 89% av gångerna slocknar han direkt jag lägger mig brevid honom. 
 
Var inte riktigt så i natt. Var en riktigt liten helikopter som låg där och snurrade. Han skulle ligga på rygg, på magen. På höger sida och på vänster sida. Någon gång rullade han över till pappa men de var helt åt skogen så då fick jag "hämta " honom. Sedan ville han sova med tax och utan tax. Med täcke och utan täcke. Nära mig och långt borta. Så höll vi på ända till 5:30 för då var de morgon. 
 
Gissa om jag fick mycket sömn. Fick inte så mycket utrymme att sova på och enda ställningen som gick att sova med med allt bök var på vänster sida (han till vänster om mig)
 
Idag har vi dessutom en rätt frustrerad pojke. Borde inte vara utvecklingssprång men gissar på att de har nått med utveckling att göra. Att kropp och hjärna inte riktigt är synkade för tillfället. Antagligen börjar han väl både gå och prata nästa vecka eller nått sådant. 
 
Så länge han sov i egen säng igår var han rätt söt. Rumpan i vädret och fötterna i kors. 
 
#1 - m

Han sover som sin moster i tiderna ;-)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig
Free Traffic bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Free Traffic
Free Traffic