Vad gör vi nu då?

Tack för alla gratulationer igår. Inga sura miner ännu så det är ju bra. 
 
På fredag börjar vi vara halvvägs och så småningom får vi kanske börja ta tag i planerande och funderandet på hur tusan vi skall göra med de praktiska. 
 
Punkt 1. 
Ny barnvagn måste köpas. De finns i princip två modeller som passar oss då vi vill ha möjlighet till vändbar sittdel. De ger oss emmajunga double viking samt bugaboo donkey (har vi missat någon) priset för dem är DYR samt SVINDYR. Båda är med så kallade stockholmsmått vilket gör att de i princip skall rymmas in genom alla dörrar. Spanar som tokig på divers loppissidor med de går antingen fort som tusan eller så finns de i huvudstaden och frågan är om det är lönt att åk så långt. 
Sedan finns de alltid vagnarna där de sitter på varandra men har inte riktigt fastnat för en sådan (om jag nu inte skulle vara jätterik och köpa en sådan enbart för stadsresor)
 
 
Punkt 2.
Bil, bil och åter bil. I dagens läge har vi två bilar, men ingen av dem kommer att fungera till 100% Saaben börjar vara till åren med sina 320 000 km. Plus är att den är rymlig och farmare så de ryms in grejs i den. Audin är nyare och mindre körd, MEN den är sedan och redan nu är det trångt i bagagutrymmet med en singelvagn. En dubbelvagn tar ju dubbetl så mycket utrumme. Blir att fundera lite hur man skall göra de (hotat med att vi köper en 7 pers bil så att vi säkert ryms även på längre resor)
 
Punkt 3. 
Sovrummet. I princip är de ju så enkelt som att bara lyfta in en säng till. Men G är ju ännu så liten att han kommer sova i spjälsängen ett tag till. Så då måste nya babyn ha en sovplats. Kan ju hända man får en som faktist vill sova i egen säng *lägger in beställning* Funderar på en bedside crib, de tar inte så mycket plats och borde fungera tills G får växasäng. Eller? 
 
Resten är de inte så panik med. Kläder har vi en hel del av någon anledning. En del får man väl byta efterhand då de storlekssmässigt kommer vara fel säsong. Som tur finns de rea. Och de kan ju bli en kall sommar så man behöver halare hela sommaren. VI kommer även att ta mammalådan denna gång så där kommer de ju nytt (blir att lämna in ansökan i sista minuten så att vi får 2018 års låda, hur den nu ser ut sedan, ryktet säger att den skall vara extra allt pga nått jubileum?)
 
En badballong?
 
#1 - Anonym

Kolla in mountain buggy duet den borde ha vändbara sittdelar och verkar vara bra och går att hittas begagnad.

Svar: Har den verkligen vändbar sittdel? kollat lite på dem men inte sett de alternativet (kan ju ha sökt lite dåligt)
mariasliv.net

#2 - Anonym

Jag läste lite mera om den nu, och man kan ändra om liggdelen till en framåtvänd sittdel, men tyvärr bara upp till 1-1,5 år..

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig