Var finns alla mammakläder?

Inget passar i garderoben mera. Eller passar och passar. Ännu får jag på mig tröjorna och gissar att jag nog kommer dras med dem till de bittra slutet om inget dramatiskt händer som att jag hittar passande kläder. Så jakten på mamamkläder har inletts. Ett par byxor var jag tvungen att köpa redan före julen då de två jag hade efter G var "något" välanvända så de gick hål på dem. Jag som annars aldrig hittar byxor som passar på hm har inga problem att få deras mammabyxor att sitta perfekt
 
Men vad de gäller överdelar. Hittar INGET som passar eller sitter snyggt. Var hittar man tröjor mm i Vasa som A sitter bra, B dessutom är funktionella? DVS man slipper frysa om rygg och mage och som fungerar att leka i. HMs ser bara utom som konstiga tält på mig. Får ju inte bara en liten söt kula på magen utan hela mittpartiet sväller upp på mig. Med G växte jag mera på "höjden" än utåt. Kanske därför kläderna inte passar. 
 
Hur kan de vara så svårt att hitta. Sist gav jag upp mammakläder förutom byxor och hamstrade i stället på herravdelningen i storlek XL. Tyvärr blir man inte så snygg i dem och ibland, speciellt vissa graviddagar är det som att de skulle vara extra viktigt att kunna klä sig snyggt och inte bara i tältform när man annars är uppsvälld överallt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig