Mera tigerränder till folket

Här händer det inte så mycket. Bokstavligen. Babyn trivs i magen och jag lider av värk i kroppen. Dock ej värkar tyvärr. För tillfället kan jag inte ens svänga mig i sängen på nätterna för det gör så ont i ryggen, nästan så man fasar för att gå och sova. Har placerat ett påslakan av satin som glidlakan och har ett par hala fladderbyxor på mig men inte ens de hjälper.
 
Våra dagar går i princip ut på att vakna, äta frukost, klä på oss, bädda sängarna, städa katt och kaninlåda, plocka ur diskmaskin och då är klockan äntligen så mycket att man vågar lägga på nyhetsmorgon en stund. Sedan följer lunch, tupplur, middag och läggdags. En spännande dag åker vi till prisma och handlar bröd mitt i veckan. Så finns inte så mycket att skriva om för stunden. 
 
Magens status då. Tja. Den hänger nu där. I vägen är den i alla fall och då har jag ändå mindre mage nu än sist. Senaste mätning var 33 cm och med G var jag 35 i samma vecka. Denna baby skall ju dessutom vara snäppet större (eller äldre än veckorna i alla fall) så vet inte hur de går till. 
 
En annan intressant sak är bristningar. Fick noll och inga med G, eller några på låret men inga på magen. Denna gång har de bara låtit plopp plopp plopp. Jag har aldrig brytt mig om bristningar och de gör varken från eller till om de syns så skulle nog våga visa mig i bikini på stranden, bara jag hittar en modell som skulle sitta snyggt. Däremot gillar jag namnet tigerränder bättre än bristningar. Tycker det får en att låta starkare. 
 
Vet att många har problem med sina ränder och jag hoppas att i alla fall en person skall må bättre och känna att de inte gör nått om jag vågar visa mina offentligt. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog