Sandlådan är äntligen klar, nästan

Har man lite tid får plåmboken lida brukar de säga. Så var fallet idag. Hur vi än försökt så går tiden inte ihop med att hämta sand till Gs sandlåda. Mannen har haft dåligt med lediga dagar och då har vi även haft andra projekt att genomföra. Så i stället för att bara åka och hämta sand och betala för hyra av släp, valde vi ett annat företag (som tog betalt för sanden) och som hade hemkörning. I slutändan tror jag dock inte att vi förlorade mera än 30€ på affären. Leverans samma dag dessutom var ett plus. 
 
Inte varje dag en hel lastbil backar in på ens gård (eller okej, senast för en månad sedan då när vi hade flyttbil). G tyckte det var spännande
 
Inte mycket sand i den bilen inte, såg väldigt ynkligt ut när han öppnade flaket och hällde ut. En kubik hade vi i alla fall beställt och de räckte och blev över. 
 
Vi samarbetade alla med att fixa sanden till lådan (krävdes några varv med skottkärra då vi har nerförsbacke till bakgården) Jag tittade på och jämnade ut vid behov, mannen ansvarde för skottkärran och G kastade ut sanden ur sandlådan. Här är vi ungefär halvvägs, blev kanske 10-15 cm från kanten tillslut
 
Så i morgon skall vi testa om den går att leka i. Ännu saknas pressenningen som skall dras över lådan då de finns så mycket katter här i området, men tiden och orken tog slut då det även måste flyttas 3-400 kg sand som blev över och som blockerade halva garageinfarten. 
#1 - Angelique

Åh så mysigt med en sandlåda :) Hoppas att ni slipper för många besök av katter.

Powered by Jasper Roberts - Blog