Vi är hemma

Nåja. Nu är vi äntligen hemma. Eller kan man ens skriva äntligen? Gossen är ju inte ens två dygn gammal. Lite före 10 idag fick vi ok att åka, även om hans temp idag låg på 37,2 grader, alltså 0,2 över vad som var ok. Läkaren höll dessutom på att yra om en massa gentester för eds (han ville vetavilka de använt på mig bla. Trodde inte när jag sa att de endast var kliniskt testat. Så nu skulle han kolla mina papper. 
 
Sedan tog det ända till klockan 13 innan allt pappersarbete var klart och vi kunde åka. Ståndsmässigt så åkte vi taxi hela vägen till jeppis, mannen blev nämligen tvungen att åka hem redan igår. Glad att man inte behöver betala hela summan själv. 180€ kostade resan. 25 betalade jag och resten stod kela för. Hemma visade sig att vi var utlåsta. Mannen och G var i parken runt hörnet och jag utan nycklar. Så kan det gå
 
 
 
G var väldigt intresserad och gick direkt fram för att titta. Lite osäker på vad vi hämtat. Han vill vara med och tittar nyfiket på vad vi gör. Bevisligen ryms det två barn i babynestet. Så nu hoppas vi att allt skall löpa smidigt. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog