Dyrt att ha barn

Alla vet att barn kostar pengar. De är kläder och blöjor, fotbollsskor och galaklänningar. Allt möjligt måste man lägga pengar på när man har barn. 
 
Dock kan man ibland råka ut för lite oväntade ibland. Trodde inte att kattlucka var nått vi skulle vara tvugna att lägga barnbidraget på. 
 
Bakgrundshistoria. Vi har alltså en kattlucka i verandadörren som ingår i bostaden. Jättekul tycker Winnie som lärde sig luckan på ett par dagar (Rocky var långsammare så tog ett par månader *host*). Sedan har vi ju då ett barn. Som tycker de är jättekul att stoppa ut handen genom luckan. Man kan ju inte ha mellandörren stängd heller för då faller ju lite hela grejen med kattdörr. Nu har vi i alla dörren oftast stängd. Katterna får använda kisseringklockan, mjau mjau låter den.
 
Förra veckan hände de. Materialuttröttning, skyller vi på, i kombination med en 1 åring och så var vi plötsligt utan lucka i luckan.  Hål i dörren
 
Såååå, vi fick beställa en ny. Tog sin goda tid innan den kom fram. När vi började monteringen märkte vi att de tydligen behövs en mellandel, typ en tunnel, och att den inte kommer med som standard utan måste beställas skillt. Suck och trippelsuck. Blir väl bra bara alla delar kommer
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig