Egentiden bara försvinner

Inte de lättaste att gå på toaletten med sällskap i dessa dagar. Speciellt när sällskapet vill tömma kattlådan, kvalitetstesta alla toalettrullar samtidigt som h*n plockar ut dem ur påsen och kanske mamma behöver plastpåsar eller hjälpt att dra ut 3 m papper från rullen. Man kan aldrig vara säker på den saken. 
 
Hur undviker man toalettkaos på bästa sätt? Är lösningen bara att utveckla superblåsa (lätt när man är gravid) och hålla sig tills man inte är ensam hemma mera? Ser fram emot om ett år när de är två som kommer hålla mig sällskap på de dagliga toalettbesöken. 
 
Som tur är även detta en fas som förhoppningsvis inte håller i sig till 15 års dagen. Nu har vi även kommit till det stadiet att de är jättespännande när de spolas i toaletten. Man kan med fördel dessutom gå och kolla ifall de skulle hända nått när man öppnar locket, kanske det är så allt vatten börjar flöda. (Om någon undrar över slangen under handfatet, en ytterst märklig koppling för att få vatten till tvättmaskin. Hyresvärdens patent)
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig