Loppis levererade idag

Fick egentid idag när sonen och mannen åkte till fammo på kaffe. Normalt brukar jag ligga hemma på soffan och vila. Idag såg dock hus ut som en mildare katastrof så jag var rädd för att jag skulle börja städa i stället för att vila. 

Hur löser man det då? Jo man skickar nödmeddelande till syrran och frågar om hon vill hänga med på loppisrunda. Det ville hon. Saken var biff

Jakten var ny halare till G. Han är ju ett varmt barn och med plusgrader blir de svettigt i vinterhalaren. 

Redan för ett par veckor sedan var jag på jakt men hittade ingen då. Var nästan rädd att behöva lägga ut över 100€ på en ny. Idag levererade dock loppisarna. Vid fyndis hittade jag denna halare för 15€ (ny stod det på lappen och verkade stämma)
(null)

Lyckan var inte slut här. Vi svängde in till combolina. Och vad hittade jag där. Jo en name it softsell halare. I nyskick. För 20€. Klart den fick hänga med hem
(null)

Shoppandet fortsatte, men nu var de lillebror som hade tur. Tvivlar på att Gs första lassie vinterhalare i storlek 56 kommer hålla hela vintern (han hade den i 5 månader) så när en lassie halare i storlek 68 dök upp för brutala 4€. Klart den får komma med hem. Räknar med att de kommer ha något så när lika kurvor så då blir 68 lagom till vintern. 
(null)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig