Son bortges billigt. Sömn ingår ej

Vissa nätter och vissa barn alltså. I natt var en sådan natt när G inte ville sova. Först tog de 45 min att natta. Sedan började han runt 12 tiden på natten snurra, böka och allmänt vara oroligt för att sedan runt 3 kulminera i att vara klarvaken. Somna om, nej nej de fanns inte på schemat. 
 
Sista gången jag tittade på klockan var den 4:30 och då var han ännu vaken. Tror dock att han somnade kort efter det. De gjorde inte mamma som egentligen skulle behövt gå upp på toaletten, men som inte vågade stiga upp ur sängen pga liten gosse som mer eller mindre sov PÅ mig. 
 
För att göra livet mer partja vaknade han till igen lite efter 6, upptäckte att PAPPA låg och sov i sängen och bokstavligen dök över mitt ansikte, ner under pappas täcke. Taxen hade han så klart i släptåg. Där somnade han om på 5 röda och sov nästan ända till klockan 8. Mamman i huset somnade inte om efter det brutala uppvaknande. 
 
Så, min pigghetsnivå är en aningens låg. Räknade ut att de blev ungefär 4 timmars sömn i natt totalt. Nu har jag visserligen outsourca dagsömnen till mannen så att jag får vila lite, men jag är tyvärr inte en person som kan sova på dagarna, hur trött jag än är. Lyckas jag någon gång somna slutar det alltid med att jag vaknar upp helt yr (så där så att hela värden snurrar) och känslan av att vara inne i en bubbla. Har gett upp tupplurar dagtid för länge sedan, men försökter i alla fall varna ner då G sover och brukar titta på någon dålig serie
 
Liten och oskylldig, eller?
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig