Veckohandla för tre

Att handla med en 1 åring och en minusåring i magen är inte uppbyggt för någon hitt. Och när jag klagade åt mannen visade sig att vi tydligen pratat i kors med varandra och planen var att allihopa i alla fall skulle åka i morgon. Nåja. Gjort är gjort och nu behöver vi inte stressa med det mera denna vecka i alla fall. 
 
Varor för en hel vecka
 
Märks tydligt att vi under ett års tid har haft det mycket dåligt ekonomiskt. För stressen när man kommer till kassan sitter i att huuuur dyrt kommer det att bli denna vecka? 
 
Vi är båda intresserade av mat och vill äta mat av bra kvalitet och undvika helfabrikat där det går. Ibland orkar man dock inte. Vi har hela tiden försökt laga mat från grunden även med små medel. Ibland har det då inneburit att man fått tumma lite på kvaliteten på produkterna och i stället köpt billigaste märket i hyllan. 
 
Är det jag jobbar på med nu. Att byta ut rainbows tonfisk mot abbas och så vidare. Få äta mat som smakar. Annars verkar vi inte så dyra i maten. Högen ovanför, som även innehåller lita annat än mat gick på brutala 117€. Och då bor de två (1,5) köttätare och en vegetarian i detta hushåll. Så vi gör två olika maträtter varje dag. 
 
De vi kommer att behöva komplettera med under veckan är mjök (var så dåligt datum idag) och troligen lite bröd. Annars har vi allt vi behöver för de kommande 7 dagarna
 
Bonus. Mannens kvargar rymdes inte med på bilden ;)
 
#1 - Mrs Kjellström

Ni är inte de ända som har dålig ekonomi till mat. Men någondag så vänder de, tycker ni köpte ganska bra mat

Svar: Börjar vända nu. Efter ett år med arbetslöshet och vårdpenning har de nu löst sig med jobb. Nu är de bara alla hål som skall teppas till
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog
Klicka HÄR om du vill kontakta mig