Kaninen dammsugad och katten diskad

Vist var de så de gick till. Blev att panikstäda lite idag då familjen kommer och firar "jul" hos oss i morgon. Och då de finns de som är allergiska mot våra pälsbollar gäller det att jaga alla dammtussar lite extra. Även i morgon kommer både dammsugare och golvmopp få lite motion. 
 
För det har verkligen varit svårt att få till ett julfirande med min familj i år. Först var tanken att vi skulle åka dit på juldagen, men där ställde vädret (blixthalka) och övertrött son till det. Nästa försök skulle varit på tisdag men även de blev inställt pga förkylningar och dåligt väglag. 
 
Ett sista förösk skulle varit i morgon. Men vi misstänker sonen har kommit in i första utvecklingsfasen samt sovit lite dåligt så att sitta tre timmar totalt i bilen kändes lite riskabelt, med tanke på att han nästan gett oss tinnitus här. Tex i går kväll somnade han först 00:30, som tur lät han mig sova till 03:30 innan de var matdags och blöjbyte. Men jag är ingen kvällsmänniska och somnar lätt redan 22 så är en viss utmaning för mig. Som tur är de inte bara vi som är mobila för att träffas 
 
Mattor på hög sålänge huset dammsugs
 
Powered by Jasper Roberts - Blog